CESTA NADOSOBNÍHO ROZVOJE

Co to znamená? Znamená to otevřít se něčemu, co tě přesahuje. Pozvat božství do svého života. Začíná to touhou tyto kvality nejen uctívat, ale skutečně realizovat.

Klasická psychoterapie nebo analýza člověku obvykle pomáhá s návratem k normálu, k fungování v systému, k pochopení souvislostí, k opravě “poruchy”.

Koučink, konzultace či osobní rozvoj většinou pomáhají zlepšovat život, dosahovat cílů, nacházet nové možnosti, potenciál, růst, často nám řeší nějaký nedostatek, problémy, nabízí řešení nebo odblokování.

Nadosobní rozvoj přináší úplně nový pohled a perspektivy. Může to na první pohled vypadat stejně, ale motivace jsou úplně jiné. 

Životní krize nebo “nenormálnost” jsou viděny v nových souvislostech, jako příležitosti osvobození z otroctví systému a omezeného vnímání sama sebe. 

Seberozvojové, či koučovací techniky už nejsou používány z egocentrických motivací k získání něčeho (lepší práce, lepšího partnera, více majetku, více uspokojení, více…), tedy ke snahám o nasycení nenasytných tužeb ega, ale tyto nástroje jsou nově chápány a používány čistě k upřímnému sebepoznání za účelem vnitřního osvobození, poznání a realizace nadosobních úrovní vědomí.

Nadosobní rozvoj je vhodný pro každého, kdo cítí nebo slyší volání své duše a božství a je ochotný postupně odevzdat úplně vše. Je to cesta přijetí a lásky, je to cesta pravdy. Touha po osvícení nestačí, ta vede jen po úroveň pýchy. Tohle je cesta odvahy, na jejímž konci už nebude ten, kdo se na ni vydal.

Jaké jsou tvé priority? Odkud vychází tvé motivace? Čemu odevzdáváš pozornost a životní energii? Víš to? 

To volání je tiché, ale stále přítomné. 

Máš odvahu se vydat na cestu nadosobního rozvoje?

autor: | 24. 1. 2022 | Články

Máte nějaké vlastní téma, nebo životní situaci, ve které byste se chtěli lépe zorientovat a nebo ji pochopit, přijmout, uvolnit? Rádi byste se spojili s vnitřním Zdrojem, našli rovnováhu a nebo konečně našli řešení opakujících se problémů ve vztazích, nebo jakékoli jiné oblasti? Můžete využít některou z mých individuálních služeb, které najdete ZDE.

Najdete mě také na sociálních sítích:

 Další příspěvky v kategorii:

DEN A NOC NAŠEHO VĚDOMÍ

DEN A NOC NAŠEHO VĚDOMÍ

Znáte ten pocit, když se ráno probudíte do tmy? Nemyslím tím tmu noci, ani absenci denního světla, ale tmu duše, která ještě spí, nevědoma si své skutečné podstaty. Můžeme být obklopení spoustou věcí, majetkem, lidmi, vjemy, máme chytré telefony s internetem, ale...

SVÍTÁNÍ

SVÍTÁNÍ

Skrze okno letadla jsem z výše pozoroval, jak přichází nový den. Pomalu svítá, polovina oblohy ještě spí, jako černá noc, a ta druhá, na obzoru, probouzí se. To je podívaná.   Den a noc, dvě tváře života, v jednotě se převalující jedna přes druhou tam, kde není konce,...

4 PROJEVY/FUNKCE EGA

4 PROJEVY/FUNKCE EGA

Ego je vývojovou fází, důležitou součástí celistvosti a zrání člověka. Není to nepřítel, ani parazit, je prostě takové, jaké je. Aby se mohlo, jako část uvnitř vědomí, zdravě vyvíjet a postupně se samovolně proměnit v něco méně bezmocného, nárokujícího, vzteklého,...