TVŮJ PŘÍBĚH NENÍ DŮLEŽITÝ

Není důležité, co všechno jsi dokázal(a), kolik dětí vychoval, domů postavil, lidí zachránil, peněz vydělal, škol vystudoval, a není důležité ani kdo a jak moc ti v minulosti ublížil, zanedbal, opustil, využil, zradil, zranil, podpořil.

Není důležité, jestli sis to vybral nebo ne, jestli věříš na duši, na Boha, vesmír, na reinkarnaci, to všechno jsou informace a koncepty, které tě mohou léčit, stejně jako se jimi můžeš spoutávat.

Při léčení/terapii není důležité znát příběh (může to být přístupová cesta), najít viníka, zachránce ani oběť. Pro život v lásce, radosti a míru to také není potřeba. Nic z toho.

Můžeš se učit vnímat svoji energii a její kvalitu. Kde prochází, kde neprochází, kde je odpor, kde napětí, kde se hromadí a nebo naopak chybí. A to je vše.

Jsi světlem, čistým, průzračným vědomím, které se manifestuje ve hmotě a projevuje skrze tvé tělo. Ty nejsi tím tělem, to tělo je tvůj nástroj.

Tvé tělo je tvořeno mnoha těly různých kvalit, vlastností, kapacity, možností a úrovní světelnosti. Nemusíš to ani chápat, inteligence všech těl výrazně přesahuje možnosti tvé mysly, vše to funguje i bez tvé kontroly.

Je možné, že v této chvíli tvé tělo nefunguje správně. Respektive teď možná dokonale manifestuje určitá vnitřní nastavení, která mohou být destruktivní a už nadále neslouží tvému nejvyššímu dobru či svobodnému projevu.

Poznáš to např. tak, že prožíváš stres, že tvé tělo nebo nějaká jeho část nefunguje, že nemůžeš prožívat všechny emoce, že je tvá mysl neklidná a nebo rozptýlená (neumí spočinout v tichu).

Skrze tato slova se můžeš nyní spojit se svým pravým Já, které se skrze tvá těla projevuje. Můžeš ho v sobě aktivovat prostým zájmem o jeho poznání. Nahlas, nebo tiše uvnitř sebe zopakuj: „Dovoluji svému čistému, světelnému Já, aby vstoupilo do mého života a uzdravilo mě. Dovoluji, aby více světla, lásky a míru vstoupilo do mého života. S každým nádechem i výdechem plně a úplně přijímám sama sebe.“

Všechno má svůj smysl, dovoluji si prohlédnout závoje svých rolí i kostýmů, abych tak mohl být tím, kým jsem, tam, kde teď jsem v lásce, radosti i v míru.

Libor Váňa

autor: | 29. 7. 2022 | Články, Sebepoznání

Máte nějaké vlastní téma, nebo životní situaci, ve které byste se chtěli lépe zorientovat a nebo ji pochopit, přijmout, uvolnit? Rádi byste se spojili s vnitřním Zdrojem, našli rovnováhu a nebo konečně našli řešení opakujících se problémů ve vztazích, nebo jakékoli jiné oblasti? Můžete využít některou z mých individuálních služeb, které najdete ZDE.

Najdete mě také na sociálních sítích:

 Další příspěvky v kategorii:

DEN A NOC NAŠEHO VĚDOMÍ

DEN A NOC NAŠEHO VĚDOMÍ

Znáte ten pocit, když se ráno probudíte do tmy? Nemyslím tím tmu noci, ani absenci denního světla, ale tmu duše, která ještě spí, nevědoma si své skutečné podstaty. Můžeme být obklopení spoustou věcí, majetkem, lidmi, vjemy, máme chytré telefony s internetem, ale...

SVÍTÁNÍ

SVÍTÁNÍ

Skrze okno letadla jsem z výše pozoroval, jak přichází nový den. Pomalu svítá, polovina oblohy ještě spí, jako černá noc, a ta druhá, na obzoru, probouzí se. To je podívaná.   Den a noc, dvě tváře života, v jednotě se převalující jedna přes druhou tam, kde není konce,...

4 PROJEVY/FUNKCE EGA

4 PROJEVY/FUNKCE EGA

Ego je vývojovou fází, důležitou součástí celistvosti a zrání člověka. Není to nepřítel, ani parazit, je prostě takové, jaké je. Aby se mohlo, jako část uvnitř vědomí, zdravě vyvíjet a postupně se samovolně proměnit v něco méně bezmocného, nárokujícího, vzteklého,...