Nebrat se tak vážně

Každý den je jiný, má svoji jedinečnou energii, náboj, dynamiku. Pamatuji doby, kdy jsem vnímal jen rozdíl mezi pondělím, pátkem a nedělí. Od přirozených přírodních cyklů jsem byl odpojený – resp. odpojený jsem byl od svého citu a vnímání, přírodní a vesmírné cykly a zákony tady byly, i když jsem je neznal.
 
Reakce na změny, mého staženého, odděleného „já“, byla obvykle ve formě odporu, nepřijetí, nespokojenosti, nekonečného lamentování mé mysli, která dokola hodnotila povrch v hlavě i ve slovech. Prožíval jsem nesoulad, bezmoc. Ztrácel jsem v tom velkou část životní energie. Snažil jsem se totiž „kontrolovat oceán“.
 
Postupným uvědomováním, uchopováním a obracením pozornosti z vnějška dovnitř jsem začal pozorovat podobné cykly i v sobě, v tom osobním např. v náladách, tělesném napětí, či aktuální dostupnosti/nedostupnosti energie.
 
To byly první kroky do „vnitřního světa“, do prostoru, který je tady pořád s námi, v nás. Bez těchto kroků si nikdo v životě pořádek neudělá. Nalezl jsem tam mnohé – celé světy, vesmíry, nespočet dimenzí různých kvalit a naštěstí také to nejcennější, co člověk může nalézt – klid za všemi protiklady.
 
Postupně se tady spolu vydáme na cestu, na které i ty budeš moci potkat sama sebe, „uklidit si ve svém domě“, tak aby tam vládl mír, nezávislý na tom vnějším, na tom, co vnímáš fyzickými smysly.
 
S Láskou, L.

Máte nějaké vlastní téma, nebo životní situaci, ve které byste se chtěli lépe zorientovat a nebo ji pochopit, přijmout, uvolnit? Rádi byste se spojili s vnitřním Zdrojem, našli rovnováhu a nebo konečně našli řešení opakujících se problémů ve vztazích, nebo jakékoli jiné oblasti? Můžete využít některou z mých individuálních služeb, které najdete ZDE.

Najdete mě také na sociálních sítích:

 Další příspěvky v kategorii:

NASLOUCHEJ SVÉMU NITRU

NASLOUCHEJ SVÉMU NITRU

Na jaře letošního roku jsem se rozhodl prohloubit své profesní dovednosti a tentokrát jsem zvolil Channeling. Rád se učím od těch nejlepších a tak jsem si vybral kurz od Joy Kahn, ženy mého nejoblíbenějšího učitele Matta Kahna.  Proč channeling? A co to vlastně je?...

SVÍTÁNÍ

SVÍTÁNÍ

Skrze okno letadla jsem z výše pozoroval, jak přichází nový den. Pomalu svítá, polovina oblohy ještě spí, jako černá noc, a ta druhá, na obzoru, probouzí se. To je podívaná.   Den a noc, dvě tváře života, v jednotě se převalující jedna přes druhou tam, kde není konce,...

PSYCHEDELIKA A ZMĚNĚNÉ STAVY VĚDOMÍ

PSYCHEDELIKA A ZMĚNĚNÉ STAVY VĚDOMÍ

Součástí mé cesty sebepoznání bylo také zkoumání různých rozšířených, nebo změněných stavů vědomí. Krom dlouhodobých pobytů ve tmě a různých jiných praxí mám za sebou také okolo stovky psychedelických zkušeností. Větší polovina se týkala sebepoznání skrze práci s...