POSLÁNÍ PRŮVODCE

Stejně tak, jako někdo rád čte knihy, nebo kouká na filmy, tak jednou z mých nejoblíbenějších činností je zkoumání a poznávání lidského nitra. Pod povrchem běžného vnímání je ukrytý celý vesmír, nespočet galaxií a inteligentních komplexů, miliardy dokonale synchronizovaných a spolupracujících částí a procesů, světy energií, informací, myšlenek, obrazů, emocí, stejně jako na fyzické úrovni jsou to buňky, orgány, nervová soustava, smysly, a také to, co můžeme nazvat individuálním vědomím. Každý jeden neseme a žijeme naprosto unikátní příběh a jsme osobitou manifestací jednotného zdroje. 

Běžnou, lidskou myslí toto není možné obsáhnout, pochopit, popsat, ani kontrolovat. Prostě se to děje, v každém okamžiku, jakoby řízené nějakou vyšší inteligencí, která přesně ví, kdy má srdce bít, co je pro nás nejlepší, ví, jaký je nejvyšší potenciál naplnění v každém teď, a to ať se nám to líbí, nebo ne. Ostatně, i to, co se nám líbí, nebo co je nám naopak nepříjemné, je nějakým způsobem podmíněno, naprogramováno, individuálně vnímáno. Některé skutečnosti jsou již dané, změnit nejdou, mnoho oblastí funguje dokonce lépe, než bychom sami dokázali vymyslet, ale existují také oblasti, které ovlivnit můžeme a je to dokonce i prospěšné.

Více technicky uvažující si to mohou lépe představit třeba na příkladu počítače, nebo chytrého telefonu, který zrovna teď sledujete. I když vůbec nevíte, jak se všechny ty pixely dostaly na obrazovku, přesně tak, aby tvořily tento obraz, neznáte všechny součástky, neumíte programovat, ani nedokážete spočítat kolik milionů taktů a operací provedl procesor v této sekundě, tak i tak můžete ovlivnit, k čemu tento potenciál v počítači, nebo v mobilu ukrytý používáte. Slouží vám k poznání, ke svobodě, lehkosti, sdílení, a nebo je to spíše jen únik, závislost a nebo třeba pracovní povinnost? Máte v počítači pořádek a nebo je spíše zavirovaný škodlivým obsahem, negativními emocemi, nepříjemnými, nevyžádanými myšlenkami a programy? Máte díky němu více času a lehkosti a nebo spíš vůbec nestíháte, prožíváte napětí, stres, úzkosti, zmatek?

Někdo jiný si život dokáže lépe představit třeba jako hudbu, tóny, barvy, pocity a své tělo i mysl, jako hudební nástroj, který má mnoho různých strun a jiných možností, kterými reaguje na impulzy, podněty, nebo kterými se projevuje. Zde pak můžeme vnímat kvalitu ladění, rozsah, tempo, rytmus, čistotu či faleš tónů, i celkovou harmonii.

Díky své citlivosti, jemnosti a široce otevřenému vědomí vnímám mnoho úrovní, které jsou skryté běžnému náhledu, měřícím přístrojům i našim fyzickým smyslům. Každá lidská bytost, zvíře, dům i místo, mají své kvality, možnosti, omezení, potenciál, osud i energetické nastavení. Je to jako kniha, příběh s mnoha vrstvami, který je možné číst. 

Při své práci jsem velmi všestranný a komunikuji způsobem, který je vám srozumitelný. Překládám tyto informace, přináším vhledy, poznání, pochopení, přítomnost i vaše vlastní vědomí a pozornost do míst, kde je třeba, aby došlo k uzdravení, harmonizaci či uvolnění. Pomáhám vám uvidět, že nejste jen tělem a myslí, bezmocnou loutkou ve hře zvané život. Vedu vás k tomu, abyste mě nepotřebovali, abyste sami prožívali, že už tady všechno co hledáte je. Každý z vás je mým učitelem i mistrem, stejně jako i já vám mohu být inspirací či světlem na vaší cestě zpět k sobě, ke své svobodné a ničím nepodmíněné podstatě, lásce i blaženému Bytí.

Vaše důvěra i zájem o sebe, poznání a spolupráci jsou pro mě velkým darem, díky kterému mohu naplňovat své poslání i sdílet všechny dary, které mi život nadělil. Každé setkání i spolupráce jsou jedinečné. S někým se potkáme jen jednou, s jinými kráčíme společně týdny, měsíce nebo roky, vždy jen tak, jak je to potřeba. Někdo jen potřebuje zjistit, že už se sebou nemusí dále vláčet minulost a jak to udělat, jiní se chtějí naučit číst své nitro a nebo mu lépe porozumět. Velmi rád s vámi také sdílím vzácné kvality klidu, přijetí a vnitřního míru, které jsem v sobě objevil při hlubokých cestách vlastního sebepoznávání. Možná, že jste se s nimi ještě nikdy nesetkali, a to i přes to, že jsou i uvnitř vás, jsou tady stále přítomné, vždycky byly.

Setkat se můžeme online i osobně. Možností je mnoho. Můžu vám pomoci se zorientovat ve vašem nitru i ve vnějším životě, pracuji s tělem, i bez dotyku. Můžete za mnou přijet na vícedenní pobyt, nebo vás můžu provázet na zahraniční cestě, kterou vám klidně celou zorganizuji. Máte projekt a nebo si nevíte rady s nějakou životní situací nebo oblastí? Nová perspektiva, souvislosti a nebo úhel pohledu vám může ušetřit mnoho peněz i let zbytečných zmatků nebo trápení. Dobré mapy i průvodce, jsou někdy k nezaplacení, každá investice do sebe, přináší dlouhodobé benefity a pozvedá kvalitu celého života.

autor: | 28. 3. 2022 | Články

Máte nějaké vlastní téma, nebo životní situaci, ve které byste se chtěli lépe zorientovat a nebo ji pochopit, přijmout, uvolnit? Rádi byste se spojili s vnitřním Zdrojem, našli rovnováhu a nebo konečně našli řešení opakujících se problémů ve vztazích, nebo jakékoli jiné oblasti? Můžete využít některou z mých individuálních služeb, které najdete ZDE.

Najdete mě také na sociálních sítích:

 Další příspěvky v kategorii:

NASLOUCHEJ SVÉMU NITRU

NASLOUCHEJ SVÉMU NITRU

Na jaře letošního roku jsem se rozhodl prohloubit své profesní dovednosti a tentokrát jsem zvolil Channeling. Rád se učím od těch nejlepších a tak jsem si vybral kurz od Joy Kahn, ženy mého nejoblíbenějšího učitele Matta Kahna.  Proč channeling? A co to vlastně je?...

DEN A NOC NAŠEHO VĚDOMÍ

DEN A NOC NAŠEHO VĚDOMÍ

Znáte ten pocit, když se ráno probudíte do tmy? Nemyslím tím tmu noci, ani absenci denního světla, ale tmu duše, která ještě spí, nevědoma si své skutečné podstaty. Můžeme být obklopení spoustou věcí, majetkem, lidmi, vjemy, máme chytré telefony s internetem, ale...

SVÍTÁNÍ

SVÍTÁNÍ

Skrze okno letadla jsem z výše pozoroval, jak přichází nový den. Pomalu svítá, polovina oblohy ještě spí, jako černá noc, a ta druhá, na obzoru, probouzí se. To je podívaná.   Den a noc, dvě tváře života, v jednotě se převalující jedna přes druhou tam, kde není konce,...